Betaalde proefpersoon worden iets voor jou?

Een nieuw medicijn komt niet zomaar op de markt. Er gaan jaren van uitgebreide testen aan vooraf. Het onderzoek start in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Hiervoor is Medians altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Wij werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Betaald proefpersoon zijn betekent niet alleen wat extra geld verdienen, maar bovenal de wetenschap een handje helpen. Wil jij een bijdrage leveren aan medisch onderzoek naar nieuwe of verbeterde medicijnen? Kijk dan gerust eens rond op onze website!

Betaald proefpersoon worden bij Medians

Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient dit uitgebreid goedgekeurd te worden door een onafhankelijke commissie, Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) of een van de door haar erkende medisch-ethische toetsingscommissies (METC's). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Wij gaan uiterst strikt om met deze veiligheidsregels. Medisch onderzoek is van groot belang, maar de gezondheid van een gezond persoon staat ook in deze onderzoeken voorop.

Waarom kiezen voor Medians?

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians is dit heel gemakkelijk. Wat je mag verwachten?

  • Alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding;
  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken;
  • Vrijheid om zelf het onderzoek te kiezen dat bij je past.

 

Schrijf je in via Medians

Heb je inmiddels interesse gekregen om betaald proefpersoon te worden bij Medians? Op onze website zie je een duidelijk overzicht van alle onderzoeken waaraan je eventueel kunt deelnemen. Bekijk het overzicht rustig en als je een onderzoek ziet waaraan jij graag je steentje bijdraagt, kun je contact met ons opnemen. Bij ons hoef je geen account aan te maken!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Proefpersoon zijn via Medians is dankbaar werk, bovendien houd je er een leuke bijverdienste aan over.