Betaalde proefpersonen gezocht

Heb je weleens nagedacht om proefpersoon te worden? Proefpersonen worden ingezet in diverse soorten onderzoek. Je helpt de wetenschap en je krijgt er een mooie vergoeding voor. Wij van Medians werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Door Medians worden altijd betaalde proefpersonen gezocht! Is dit iets voor jou? Bekijk het overzicht van onderzoeken en schrijf je direct in voor een medisch onderzoek naar jouw keuze.

Wij van Medians zoeken betaalde proefpersonen

Voordat een medicijn op de markt komt, wordt deze uitgebreid getest. Eerst in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient dit uitgebreid goedgekeurd te worden door een medisch ethische commissie. Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Voorafgaand aan deelname aan een onderzoek word je tevens uitgebreid geïnformeerd over eventuele bijwerkingen en risico’s door het onderzoekscentrum.

Waarom kiezen voor Medians

Via Medians kun je heel eenvoudig je interesse kenbaar maken om mee te doen aan één van de door ons aangeboden medische onderzoeken. Je hoeft geen account aan te maken om het overzichtelijke aanbod van onderzoeken te kunnen bekijken. Per onderzoek vind je overzichtelijk meer informatie omtrent de duur van het onderzoek, de onderzoeksdata, de in- en exclusie criteria en de bijbehorende onkostenvergoeding.

 

Doe mee via Medians!

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians worden altijd betaalde proefpersonen gezocht. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Proefpersoon zijn via Medians is dankbaar werk, bovendien houd je er een leuke bijverdienste aan over.