Geld verdienen als proefpersoon voor Medians

Een nieuw medicijn komt niet zomaar op de markt. Er gaan vaak jaren aan uitgebreide testen vooraf. In het begin natuurlijk in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Wanneer het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, testen onderzoekers en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Er moet immers goed onderzocht worden of een medicijn echt veilig is! Medians is altijd op zoek naar mensen die geld willen verdienen als proefpersoon. Wij werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Proefpersoon zijn betekent niet alleen een lekker zakcentje verdienen, maar ook de wetenschap een handje helpen. Lijkt dit jou wat? Kijk gerust eens rond op onze website!

Waarom geld verdienen als proefpersoon bij Medians?

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek. Doe jij ook mee? Bij Medians is dit heel gemakkelijk. Wat kun je van ons verwachten?

  • Veiligheid voorop, wij garanderen alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken;
  • Kies zelf het onderzoek dat bij je past. Niks is verplicht!;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding.

Verdien je geld door proefpersoon te worden

Wij snappen dat je wellicht bang bent voor gezondheidsrisico’s. Dat is echter niet nodig. Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door een onafhankelijk commissie, Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) of een door haar erkende medisch-ethische toetsingscommissies (METC's). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Proefpersoon worden bij Medians is dus helemaal veilig!

Schrijf je in bij Medians!

Heb je inmiddels interesse gekregen om geld te verdienen als proefpersoon bij Medians? Op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle onderzoeken waaraan je eventueel kunt deelnemen. Bij ons hoef je geen account aan te maken om deze te kunnen bekijken! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Proefpersoon zijn is dankbaar werk waaraan je zelf ook nog eens een lekker bedrag overhoudt. Schrijf je snel in bij Medians!