Geneesmiddelenonderzoek, doe jij al mee?

Heb je weleens nagedacht om mee te doen aan geneesmiddelenonderzoek? Hiermee help je niet alleen de wetenschap, maar verdien je zelf ook nog een lekker zakcentje. Meedoen aan geneesmiddelenonderzoek is daarmee een unieke manier van thuiswerken. Medians is een 100% toegankelijke vacaturebank voor Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO). Wij werven patiëntvrijwilligers voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Schrijf je nu in!

Schrijf je in bij Medians voor geneesmiddelenonderzoek

Ben je bang voor de risico’s? Dat is in principe niet nodig. Voordat een medicijn op mensen getest mag worden, wordt er al uitgebreid onderzoek gedaan in laboratoria. Daarnaast zijn de regels voor MMO in Nederland erg streng. Voor geneesmiddelen getest mogen worden op mensen, dient dat eerst goedgekeurd te worden door diverse commissies. Voorafgaand aan deelname aan een onderzoek word je overigens ook uitgebreid geïnformeerd over eventuele bijwerkingen en risico's. Bij Medians staat veiligheid voorop.

Waarom Medians?

Bij Medians hoef je geen account aan te maken om onze geneesmiddelenonderzoeken te kunnen bekijken. Bekijk gerust eens ons aanbod en ontdek of het wat voor jou is. Bij ons heb je altijd de vrijheid om alleen de onderzoeken te kiezen die bij jou passen. Wij verplichtten je tot niets. En als je besluit proefpersoon te worden bij Medians garanderen wij een ruime uren- en onkostenvergoeding. Wat houdt jou nog tegen?

Direct proefpersoon worden

Wist je dat er jaarlijks maar liefst 300.000 tot 800.000 mee doen aan geneesmiddelenonderzoek? Ben jij ook overtuigd? Bij Medians zoeken we altijd mensen die zich in willen zetten voor de wetenschap. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of schrijf je direct in bij Medians. Mee doen aan geneesmiddelenonderzoek is veilig en dankbaar werk, en natuurlijk verdien je er zelf ook geld mee!