Medicijnen testen voor geld

Heb je weleens nagedacht om medicijnen te testen voor geld? Dan is proefpersoon worden wellicht iets voor jou! Proefpersonen worden ingezet in diverse soorten onderzoek. Via Medians bieden wij diverse soorten medische onderzoeken aan waarin proefpersonen in een veilige omgeving met wetenschappers geneesmiddelen testen. De onderzoeken variëren van een onderzoek van slechts enkele dagen tot en met onderzoeken waarbij je meerdere nachten intern dient te verblijven. Naast het feit dat je de medische wetenschap helpt, verdien je er zelf ook wat extra geld mee. Wij van Medians werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Bekijk het aanbod van onderzoeken en schrijf je direct in als er iets interessants tussen zit voor jou.

Ook medicijnen testen voor geld? Schrijf je in via Medians

Voordat een medicijn op de markt komt, wordt deze uitgebreid getest. Eerst in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken.

Zitten hier risico’s aan?

Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door een Medische Ethische Toetsingscommissie (METC) erkend door de Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Voorafgaand aan deelname aan een onderzoek word je tevens uitgebreid geïnformeerd door het onderzoekscentrum over eventuele bijwerkingen en risico's. Proefpersoon worden via Medians is dus veilig en vertrouwd.

Waarom kiezen voor Medians?

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians is dit heel gemakkelijk. Bij deelname aan een onderzoek mag je rekenen op:

  • Alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding;
  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken;
  • Vrijheid om zelf het onderzoek te kiezen dat bij je past.

 

Schrijf je in via Medians

Lijkt medicijnen testen voor geld jou ook wel iets? Bij Medians zoeken we altijd proefpersonen voor grote onderzoekscentra! Wil je eerst nog meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag meer informatie ofschrijf je direct in voor een onderzoek naar jouw keuze!