Medisch proefpersoon gezocht!

Heb je weleens nagedacht om proefpersoon te worden? Proefpersonen worden ingezet in diverse soorten onderzoek. Het onderzoek kan variëren van een geneesmiddelenonderzoek tot een vragenlijst. Proefpersoon zijn is eigenlijk een unieke manier van thuiswerken. Je helpt de wetenschap en verdient er een lekker zakcentje mee. Wij van Medians werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Er wordt door ons altijd wel een medisch proefpersoon gezocht! Schrijf je direct in.

Wij van Medians zoeken betaalde medische proefpersonen

Bij Medians is proefpersoon worden heel gemakkelijk. Bij ons hoef je geen account aan te maken om het overzichtelijke aanbod van onderzoeken te kunnen bekijken. Werp er gerust eens een blik op en zie of het iets voor jou is! Als je besluit proefpersoon te worden bij Medians garanderen wij je dat je zelf de vrijheid krijgt om onderzoeken te kiezen die bij je passen. Bij ons ben je niets verplicht! Natuurlijk kun je bij ons ook een ruime uren- en onkostenvergoeding verwachten.

Medisch proefpersoon worden

Voordat een medicijn op de markt komt wordt deze uitgebreid getest. Eerst natuurlijk in een laboratorium, vervolgens op dieren en tot slot ook op mensen. Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door diverse commissies. Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. 

Schrijf je in bij Medians!

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians wordt altijd wel een medisch proefpersoon gezocht voor diverse onderzoeken. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Proefpersoon zijn bij Medians is dankbaar werk, en natuurlijk verdien je er zelf ook geld mee! Schrijf je snel in!