Meedoen aan medische onderzoeken voor geld?

Een nieuw medicijn komt niet zomaar op de markt. Er gaan vaak jaren aan uitgebreide testen vooraf. Eerst natuurlijk in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Er moet immers goed onderzocht worden of een medicijn echt veilig is! Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die mee willen werken aan medische onderzoeken voor geld. Wij werven patiëntvrijwilligers voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Proefpersoon worden betekent niet alleen een lekker zakcentje verdienen, maar ook de wetenschap een handje helpen. Iets voor jou? Kijk gerust eens rond op onze website!

Geld verdienen met medische onderzoeken bij Medians

Wij snappen dat je wellicht bang bent voor gezondheidsrisico’s. Dat is echter niet nodig. Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door een onafhankelijk commissie, Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) of een door haar erkende medisch-ethische toetsingscommissies (METC's). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Proefpersoon worden bij Medians is dus helemaal veilig!

Waarom kiezen voor Medians?

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians is dit heel gemakkelijk. Wij garanderen alleen goedgekeurde onderzoeken. Veiligheid staat bij ons voorop! Ook krijg je tijdens de onderzoeken voldoende vrije tijd. Er zijn zowel kleine onderzoeken als grote onderzoeken, afhankelijk van je beschikbaarheid. Je hebt de vrijheid om de onderzoeken te kiezen die bij jou passen. Bij ons ben je niks verplicht! En natuurlijk krijg je bij Medians een ruime uren- en onkostenvergoeding. Ben jij al overtuigd?

Schrijf je in bij Medians!

Heb je inmiddels interesse gekregen om mee te doen aan medische onderzoeken voor geld? Op onze website zie je een duidelijk overzicht van alle onderzoeken waaraan je eventueel kunt deelnemen. Bij ons hoef je geen account aan te maken! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Proefpersoon zijn is dankbaar werk waaraan je zelf ook nog eens een lekker bedrag overhoudt. Schrijf je snel in bij Medians!