Meedoen aan medisch onderzoek voor geld?

Heb je weleens nagedacht om proefpersoon te worden? Proefpersonen worden ingezet in diverse soorten onderzoek. Het onderzoek kan variëren van een vragenlijst tot een geneesmiddelenonderzoek. Proefpersoon zijn is eigenlijk een unieke manier van thuiswerken. Je helpt de wetenschap en verdient er een lekker zakcentje mee. Wij van Medians werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Ook meedoen aan medisch onderzoek voor geld? Schrijf je direct in bij Medians.

Veilig meedoen aan medisch onderzoek bij Medians

Voordat een medicijn op de markt komt wordt deze uitgebreid getest. Eerst natuurlijk in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Bang voor de risico's? Dat is niet nodig. Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door diverse commissies. Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Voorafgaand aan deelname aan een onderzoek word je tevens uitgebreid geïnformeerd over eventuele bijwerkingen en risico's door het onderzoekscentrum. Proefpersoon worden bij Medians is dus veilig en vertrouwd.

Waarom geld verdienen als proefpersoon bij Medians?

Bij Medians is proefpersoon worden erg gemakkelijk. Wat kun je van ons verwachten?

  • Veiligheid voorop, wij garanderen alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken;
  • Kies zelf het onderzoek dat bij je past. Niks is verplicht!;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding.

Schrijf je in bij Medians!

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek. Doe jij ook mee? Bij Medians worden altijd gezonde proefpersonen gezocht die willen meedoen aan medisch onderzoek. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Proefpersoon zijn bij Medians is veilig en dankbaar werk, en natuurlijk verdien je er zelf ook geld mee! Schrijf je snel in!