Meedoen aan onderzoek tegen een ruime vergoeding

Een medicijn mag pas op de markt gebracht worden nadat het uitvoerig getest is. Allereerst in een laboratorium bij de ontwikkelaars en vervolgens wordt er uitgebreid onderzocht of het middel veilig is voor gebruik door mensen. Wanneer dat zo is, wordt het nieuwe geneesmiddel (in lage dosering) op gezonde patiëntvrijwilligers getest. Daarbij hebben we jou hulp nodig! Met het meedoen aan onderzoek voor medische geneesmiddelen helpt u de wetenschap en verdien je zelf ook nog eens een lekker zakcentje. Schrijf je nu in bij Medians.

Medisch onderzoek; doe ook mee met Medians

Medians is een 100% toegankelijke vacaturebank voor Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO). Wij werven patiëntvrijwilligers voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Veiligheid staat bij ons namelijk voorop. Wij garanderen je dan ook enkel goedgekeurde onderzoeken. Voorafgaand aan deelname aan een onderzoek word je tevens uitgebreid geïnformeerd over eventuele bijwerkingen en risico's door het onderzoekscentrum. Op Medians kun je vertrouwen.

Help de gehele samenleving

Door mee te doen met medisch onderzoek, kunnen artsen en laboranten zonder vertraging diverse geneesmiddelen laten testen. U helpt dus de gehele samenleving vooruit. Jaarlijks hebben we zo’n 300.000 tot 800.000 patiëntvrijwilligers nodig. Dat zijn er best veel. Help ons een handje en schrijf je nu in bij Medians! Bij ons kies je zelf de onderzoeken die bij je passen. Wij verplichtten je tot niets. Daarnaast bieden wij voldoende vrije tijd tijdens de onderzoeken en als vanzelfsprekend een ruime uren- en onkostenvergoeding.

Inschrijven bij Medians

Ben je geïnteresseerd geraakt en het lijkt het je wel wat om mee te doen aan onderzoek? Bekijk dan gerust eens onze vacaturebank om te ontdekken of er op de onderzoeken je aanspreken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Medians is altijd op zoek naar gezonde proefpersonen. Schrijf je nu in!