Proefpersoon zijn iets voor jou?

Een nieuw medicijn komt niet zomaar op de markt. Er gaan vaak jaren aan uitgebreide testen aan vooraf. Eerst natuurlijk in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Er moet immers goed onderzocht worden of een medicijn echt veilig is! Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Wij werven patiëntvrijwilligers voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Proefpersoon zijn betekent niet alleen een lekker zakcentje verdienen, maar ook de wetenschap een handje helpen. Iets voor jou? Kijk gerust eens rond op onze website!

Proefpersoon bij Medians

Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door een onafhankelijk commissie, Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) of een door haar erkende medisch-ethische toetsingscommissies (METC's). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden.

Waarom kiezen voor Medians?

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians is dit heel gemakkelijk. Wij garanderen:

  • Alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Vrijheid om zelf het onderzoek te kiezen dat bij je past;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding;
  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken.

Schrijf je in bij Medians!

Heb je inmiddels interesse gekregen om proefpersoon te worden bij Medians? Op onze website zie je een duidelijk overzicht van alle onderzoeken waaraan je eventueel kunt deelnemen. Bij ons hoef je geen account aan te maken! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Proefpersoon zijn is dankbaar werk waaraan je zelf ook nog eens een lekker bedrag overhoudt. Schrijf je snel in bij Medians!