Proefpersoon voor medisch onderzoek gezocht

Heb je weleens nagedacht om proefpersoon te worden? Proefpersonen worden ingezet in diverse soorten onderzoek. Het onderzoek kan variëren van een vragenlijst tot een geneesmiddelenonderzoek. Proefpersoon voor medisch onderzoek zijn is eigenlijk een unieke manier van thuiswerken. Je helpt de wetenschap en verdient er een lekker zakcentje mee. Wij van Medians werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Schrijf je snel in.

Medians zoekt proefpersonen voor medisch onderzoek

Voordat een medicijn op de markt komt wordt deze uitgebreid getest. Eerst natuurlijk in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Medians is altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Bang voor de risico's? Dat is niet nodig. Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door diverse commissies. Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Voorafgaand aan deelname aan een onderzoek word je tevens uitgebreid geïnformeerd over eventuele bijwerkingen en risico's door het onderzoekscentrum.

Waarom kiezen voor Medians?

Bij Medians is proefpersoon worden heel gemakkelijk. Bij ons hoef je geen account aan te maken om het overzichtelijke aanbod van onderzoeken te kunnen bekijken. Werp er gerust eens een blik op en zie of het iets voor jou is! Als je besluit proefpersoon te worden bij Medians garanderen wij een ruime uren- en onkostenvergoeding. Ook heb je zelf de vrijheid om alleen de onderzoeken te kiezen die bij je passen. Bij ons ben je niets verplicht!

Schrijf je in bij Medians!

Jaarlijks doen maar liefst 300.000 tot 800.000 mensen mee aan medisch onderzoek! Doe jij ook mee? Bij Medians worden altijd betaalde proefpersonen gezocht. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Proefpersoon voor medisch onderzoek zijn bij Medians is dankbaar werk, en natuurlijk verdien je er zelf ook geld mee! Schrijf je snel in!