Proefpersoon worden voor onderzoek iets voor jou?

Een nieuw medicijn komt niet zomaar op de markt. Er gaan vaak jaren van uitgebreid testen, onderzoeken en ontwikkelen aan vooraf. Wanneer dit nieuwe medicijn volledig veilig is om te testen op mensen, hebben we jou hulp nodig. Medians is altijd op zoek naar een proefpersoon voor onderzoek. Wij werven patiëntvrijwilligers voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Iets voor jou? Bekijk gerust eens onze vacatures.

Proefpersoon bij onderzoek van Medians

Bij Medians is proefpersoon worden heel gemakkelijk. Zo hoeft u bij ons niet eerst een account aan te maken om toegang te krijgen tot de vacaturebank. Daarnaast garanderen wij u:

  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding;
  • Alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Vrijheid om zelf het onderzoek te kiezen dat bij je past.

Veiligheid voorop bij Medians

Voor de gezondheidsrisico’s hoef je overigens helemaal niet bang te zijn. In Nederland zijn er namelijk veel strikte regels verbonden aan Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO). Alle onderzoek dient uitgebreid goedgekeurd te worden door een onafhankelijk commissie, voordat het daadwerkelijk plaats mag vinden. Als het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag deze niet uitgevoerd worden. Proefpersoon voor onderzoek worden bij Medians is dus helemaal veilig!

Inschrijven bij Medians!

Proefpersoon zijn bij onderzoek is dankbaar en veilig werk. Daarnaast krijg je er natuurlijk een ruime vergoeding voor. Heb je interesse? Neem contact met ons op of schrijf je direct in bij Medians. Op onze website kun je trouwens een duidelijk overzicht van alle onderzoeken waaraan je eventueel kunt deelnemen zien, bekijk deze gerust eens!