Proefpersoon worden iets voor jou?

Een nieuw medicijn komt niet zomaar op de markt. Daaraan zijn jaren van uitgebreide testen voorafgegaan. Het onderzoek begint in een laboratorium bij de ontwikkelaars van het medicijn. Indien het middel uitgebreid is onderzocht en veilig lijkt voor gebruik door mensen, dan testen artsen en onderzoekers het geneesmiddel (in lage doses) op gezonde proefpersonen. Er moet immers goed onderzocht worden of een medicijn echt veilig is! Medians werkt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van medicijnen door proefpersonen te zoeken voor medische onderzoeken. Wij zijn altijd op zoek naar proefpersonen die willen meewerken aan dit soort onderzoeken. Wij werven patiëntvrijwilligers voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Grote en professionele organisaties dus en daarom zoeken wij ook serieuze proefpersonen. Proefpersoon worden betekent niet alleen geld verdienen, maar met name de wetenschap een handje helpen. Is dit iets voor jou? Kijk gerust eens rond op onze website!

Proefpersoon worden bij Medians

Voordat in Nederland Mensgericht Medisch Onderzoek (MMO) plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door een onafhankelijke commissie, Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) of een door haar erkende medisch-ethische toetsingscommissies (METC's). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Hier zijn wij erg streng in en we streven deze regels goed na. Medische onderzoeken zijn erg belangrijk, maar alles moet wel verantwoord zijn, dus daar zorgen we ook voor.

Waarom kiezen voor Medians?

  • Alleen goedgekeurde onderzoeken;
  • Ruime uren- en onkostenvergoeding;
  • Voldoende vrije tijd tijdens onderzoeken;
  • Vrijheid om zelf het onderzoek te kiezen dat bij je past.

 

Schrijf je in via Medians!

Ben je geïnteresseerd in deelname aan medisch onderzoek via Medians? Op onze website zie je een duidelijk overzicht van alle onderzoeken waaraan je eventueel kunt deelnemen. Bij ons hoef je geen account aan te maken! Je kunt rustig het overzicht van lopende medische onderzoeken bekijken en je inschrijven voor een onderzoek als je daaraan wilt bijdragen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Proefpersoon zijn via Medians is dankbaar werk, bovendien houd je er een leuke bijverdienste aan over.